1-3 dages levering 💌

Gratis fragt ved køb over 499,- 🛍️

14 dages returret 🔙

Hos Mooma finder du en blanding af moderne, feminine samt elegante styles med plads til et twist. I vores sortiment finder du derfor ikke kun tidsløse klassikere, men du finder også en god blanding af farverige, cool og moderne items. Vi har et udvalg af tøj til enhver anledning, hvad enten det er til hverdag eller fest.
Glem alt om tøjkriser – Mooma got YOU!
Mit navn er Hannin og i 2018 startede jeg en boligprofil på instagram (mit.lille.hjem_), hvor jeg udelukkende postede billeder af indretningen af vores nye hus. Interessen var overvældende og profilen voksede ret hurtigt. Jeg besluttede mig for at dele lidt mere ud af mit privatliv og af mig selv, fordi der var efterspørgsel på det, fra mine følgere. Pludselig var der ikke kun interesse for min sofa, vase eller køkken længere, men også interesse for min tøjstil, min makeup og hvilke produkter jeg brugte til mit hår. Dette blev startskuddet på min ide om en webshop. En webshop hvor jeg kan håndplukke og indkøbe de styles jeg personligt elsker, for derefter at dele dem med Jer.
Hos Mooma forhandler vi ikke kendte brands og derfor kan du godt forvente, at det du finder hos os er noget helt særligt og unikt. Når jeg udvælger produkter til vores sortiment, er det i første omgang med udgangspunkt i mig selv og min egen stil, dog altid med øje for sæsonens nyeste trends og farver.
På vores instagram profil @Mooma.dk vil jeg jævnligt lægge stories, posts og reels op af vores varer, på den måde kan du også få en rigtig god ide om hvordan tøjet ser ud, hvordan det sidder og hvordan det kan styles. Min vision er, at jeg på instagram profilen gerne vil inspirere Jer til, hvordan man kan bruge og kombinere de styles man køber hos os, på flere forskellige måder og på den måde få så meget som muligt ud af sit køb.
Personligt ved jeg selv hvad det gør ved mit humør og overskud, når jeg styler mit tøj på kryds og tværs og jeg ser pæn ud i tøjet, det gør en kæmpe forskel. Den forskel vil jeg gerne være med til at gøre for dig 😊
Velkommen til Mooma.